Behandeling gevoelige huid:

Aloë Vera treatment

Een gevoelige huid kan onrustiger zijn. Dit kan betekenen dat je roodheden, een onaangenaam huidgevoel, onzuiverheden, droogte of zelfs schilfering van de huid ervaart. Een gevoelige huid is te behandelen.

 Gevoelige huid
Een gevoelige huid is een huid die sneller reageert op invloeden. De huid kan roder, droger en trekkeriger aanvoelen met soms de neiging tot schilfering of het ontstaan van onzuiverheden. Een gevoelige huid hoeft niet blijvend te zijn en is gelukkig goed te behandelen. Behandeling van de gevoelige huid betekent dat de huid sterker en gezonder wordt waardoor het beter bestand is tegen alle invloeden waarmee het te maken krijgt. Dit zorgt ervoor dat jij een fijnere huid ervaart! 

Hoe werkt behandeling van de gevoelige huid?
De behandeling is gericht op het behandelen van de zeer gevoelige en sterk geïrriteerde of droge huid. Tijdens de behandeling wordt enkel gewerkt met producten die geschikt zijn voor de meest extreem gevoelige huiden. 

Het is trouwens ook een prachtige behandeling bij de huid die verbrand is door de zon. Na de behandeling krijg je voor de eerste week speciale producten mee die de huid ondersteunen. Droom heerlijk weg terwijl jouw huid verzorgd wordt en loop stralend de deur uit!

 

Wat doet deze behandeling met mijn huid?

  • Kalmeert de rode of geïrriteerde huid
  • Fijn huidgevoel, geeft comfort aan de huid
  • Vermindering van rode huid
  • Versterkt de huid 
  • Vermindering schilfers en droge huid
  • Rust en ontspanning

 

Is deze behandeling geschikt voor mijn huid?
De behandeling vermindert de zeer onrustige of gevoelige huid.  Daarnaast vermindert het huidirritaties en geeft het comfort. Deze behandeling is geschikt wanneer jouw huid snel reageert op huidverzorgingsproducten en je een droog, trekkerig gevoel ervaart aan je huid.

Prijs

De behandeling is te boeken in een 60 minuten behandeling voor €74,50 en een extra lange behandeling (bij de extra droge of  geirriteerde huid) van 80 minuten voor €84,50 (bij deze behandeling zit het bijwerken van wenkbrauwen en het verwijderen van ongewenste haartjes inbegrepen)

 

 

Maak een afspraak..

..Voor jouw Aloë vera behandeling