Bio Peeling

Bio Peeling is een behandeling die wij inzetten voor een mooiere huid in slechts één behandeling. Bij deze peeling worden geen zuren gebruikt en is daardoor geschikt om het hele jaar door te gebruiken. Daarnaast is de peeling 100% vegan, omdat de peeling enkel bestaat uit natuurlijke producten, kruiden en mineralen.

Bij De Huidfactor bieden wij de biologische kruidenpeeling van Neoderma aan in twee varianten: Floret en Earth.

 

Bio Peeling Floret

Bio Peeling Floret is voor de huid die nog niet eerder behandeld is geweest met een peeling en is speciaal ontwikkeld voor de hele gevoelige huid. De Bio Peeling Floret is aangenaam om te ondergaan.

 

Bio Peeling Earth

Bio Peeling Earth is speciaal ontwikkeld om in korte tijd de heftige acne huid te kalmeren, of om een grove structuur en rokershuid te verbeteren. De Bio Peelings zijn geschikt om te gebruiken wanneer je last hebt van acne, rosacea, eczeem, pigmentstoornissen, pigmentvlekken, extreem droge gevoelige huid, gecombineerde huid, donkere en getinte huid, (acne) littekens, grove poriën, huidveroudering, rokershuid, doffe huid, vlekkerige huid, beginnende fijne lijntjes en rimpels.

 

Hoe werkt een biologische kruidenpeeling?
De bio-peeling is een ervaring op zich! Eerst wordt uw huid op milde maar grondige wijze gereinigd en worden onzuiverheden verwijderd. Daarna worden de kruiden met speciale technieken over de huid gemasseerd en afsluitend wordt er gewerkt met een masker van o.a Aloe Vera en Echinacea welke de huid ondersteunen in hun celvernieuwende functies. Na de behandeling krijgt u van ons producten mee waar u uw huid mee kan verzorgen de dagen na de behandeling.

De bio-peeling is een manier van peelen waarbij er geen zuren worden gebruikt. Er wordt alleen gebruik gemaakt van 100% natuurlijke producten. De bio-peeling bestaat uit kruiden en mineralen. Wist je dat de bio–peeling van Neoderma 100% biologisch en 100% vegan is?

 

Wat doet de bio-peeling met mijn huid?
De combinatie van onder andere chinese witte klei, echinacea, melisse en calendula extract zorgt voor stimulatie van de bloedsomloop en bevordert de afvoer van afvalstoffen: hierdoor ziet de huid er stralender en minder vlekkerig uit.

De bio-peeling zorgt ook voor regulatie van de talgproductie, hierdoor wordt de huid rustiger en zijn grove poriën en onzuiverheden minder zichtbaar. Daarnaast zorgt de peeling voor celvernieuwing, werkt het in op zonschade en wordt de collageenaanmaak in de huid gestimuleerd.

Door de loop van de jaren kan je huid er dof of vlekkerig uit gaan zien. Je kunt de bio-peeling zien als het natuurlijk “resetten” van je huid.

Het mooiste aan de biologische kruidenpeeling in tegenstelling tot een fruitzuurpeeling is dat het de huidbarrière sterker maakt zonder nadelige gevolgen: dit houdt in dat de huid die onder de peeling vandaan komt sterker en gezonder is dan hij voorheen was. Dit is dan ook de reden dat de biologische kruidenpeeling als een van de weinige peelings volledig veilig in de zomer uitgevoerd mag worden.

 

Is de biologische peeling geschikt voor mij?
De biologische kruidenpeeling kun je zien als het natuurlijk “resetten” van de huid op een veilige manier. Deze peeling is perfect voor huiden die uit balans zijn of wanneer je niet meer weet wat je met je huid aan moet. De bio-peeling verbetert je huidbarrière en maakt je huid gezonder. Het is een mooie basis voor als je wilt starten met professionele huidbehandelingen. Doordat er geen zuren worden gebruikt wordt de huid ook niet dunner of lichtgevoeliger. Deze manier van peelen mag dan ook in ieder seizoen (ook de zomer) uitgevoerd worden. De huid die onder de peeling vandaan komt is sterker en gezonder dan voor de peeling. Wanneer je het beste uit je huid wilt halen!

 

Wat merk je van een biologische kruidenpeeling?

 • Een stralende huid
 • Een gezonde en sterke huidbarrière
 • Minder acne
 • Minder grove poriën
 • Resultaat na 1 behandeling
 • Minder last van rosacea klachten 
 • Een huid die in balans is
 • Een egalere huid met minder roodheden
 • Minder droogte en schilfering van de huid

 

Resultaat
De biologische kruidenpeeling vermindert acne en kan het zelfs laten verdwijnen. Het is een mooie behandeling die ook uitgevoerd kan worden bij hele jonge huiden omdat er enkel met natuurlijke producten wordt gewerkt zonder zuren. Werkt zowel bij puberale als volwassen acne. De peeling egaliseert de huid, roodheden en pigmentaties verminderen, het maakt de poriën minder zichtbaar, vermindert eczeem en schilfering van de huid, maar zorgt er ook voor dat je huid weer in balans komt en een mooie glow krijgt.

Wil je voor de eerste keer een kruidenpeeling ondergaan? Kies dan altijd voor de Floret – variant. Deze is ontwikkeld voor de gevoeligere huid die nog niet eerder behandeld is geweest met een professionele peeling. 

 

Huidaandoeningen waarbij de bio-peeling floret mooi ingezet kan worden:

 • Acne
 • Rosacea
 • Eczeem
 • Pigmentstoornissen – pigmentvlekken
 • Extreem droge en gevoelige huiden
 • Gecombineerde huid
 • Donkere en getinte huiden
 • (Acne) Littekens
 • Grove poriën
 • Huidveroudering
 • Rokershuid
 • Doffe en vlekkerige huid
 • Beginnende fijne lijntjes en rimpels

 

Veelgestelde vragen

Doet de behandeling pijn?
In 2020 heeft de bio-peeling van Neoderma een verandering ondergaan. De bio- peeling is verder doorontwikkeld waardoor de werking krachtiger is, maar er meer kalmerende kruiden aan zijn toegevoegd. Dit maakt dat de behandeling geen pijn doet. Met de bio- peeling kies jij voor resultaat: dit maakt deze behandeling dan ook anders dan een basisbehandeling bestaande uit een massage en een masker. Je huid wordt echt gestimuleerd en dit voel je, maar alle klanten ervaren dit vaak juist als prettig omdat ze ook merken dat er echt iets met de huid gebeurt. Na de behandeling kan je gezicht nog wat na-tintelen. Dit voel je alleen als je de huid aanraakt. Dit trekt vanzelf binnen een aantal uur weg.
Voor welke leeftijd is de behandeling geschikt?
De behandeling is geschikt voor alle leeftijden. Het is een goede anti- aging behandeling, maar kan ook mooi ingezet worden bij hele jonge huiden waarbij we liever (nog) geen sterke zuren gebruiken.
Hoe zie ik eruit na de behandeling?
De huid ziet er na de behandeling goed uit. Vaak ervaren mensen een prettig schoon gevoel , alsof de huid direct gezonder oogt. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd, hierdoor kun je er wat roder uitzien. Je kunt dit vergelijken alsof je even in de zon gezeten hebt, of bent gaan sporten. Belangrijk is dat je 12 uur na de behandeling niks aanbrengt op je gezicht, je kunt hiermee de huid onnodig verstoppen en het huidherstel tegenwerken. Je mag dus geen make-up aanbrengen nadien.
Heeft de huid een speciale verzorging nodig na de behandeling?
De eerste 5 dagen na de behandeling heeft je huid speciale verzorging nodig. Deze verzorging krijg je van de huidspecialist mee en is inbegrepen bij de prijs. De specialist legt je dit duidelijk uit na afloop van de behandeling.
Ga ik erg vervellen?
Kies je voor de bio – peeling dan kies je voor resultaat. Je huid gaat zich versterken en van binnenuit wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Dit kun je merken aan het vervellen van de huid. De mate hoe iemand vervelt hangt af van de huid en is persoonlijk. Er is vooraf niet te voorspellen of jouw huid in meerdere of mindere mate gaat vervellen. Er zijn genoeg mensen waarbij er niet tot nauwelijks schilfering optreedt, maar er zijn ook klanten die 1 of 2 dagen behoorlijk vervellen. De huid heeft 7 tot 10 dagen nodig voordat het volledig hersteld is. In deze periode kan de huid wat droger, trekkeriger of schilferiger zijn. Bij de meeste mensen is hiervan echter maar 1 a 2 dagen echt sprake. Je mag in deze periode de huid wat camoufleren met make – up.

Plan de bio-peeling niet in een week dat er belangrijke afspraken op de agenda staan, dan zit je altijd goed.

Wat is de hersteltijd?
De totale hersteltijd is 7 tot 10 dagen.
Moet ik de behandeling herhalen?

1 behandeling geeft een mooi resultaat, maar soms is het nodig om de behandeling te herhalen. Dit is het geval bij acne, rosacea, eczeem of huiden die erg uit balans zijn. Daarvoor geldt: het is niet in één dag gekomen en het trekt niet in één dag weg. Je huid heeft dan iets meer ondersteuning nodig om tot een blijvend resultaat te komen. Bij hevigere acne is het raadzaam om een kuur van 3 behandelingen te doen, met een tijd van 3 weken tussen de behandelingen in. Ga je consequent met thuisproducten aan de slag? Dan zul je merken dat er minder behandelingen nodig zijn. De huidtherapeut kan een productadvies op maat voor je maken.

Maak een afspraak..

..Voor jouw Bio Peeling behandeling