Gevoelige Huid

Een gevoelige huid is een huid die sneller reageert op invloeden van buitenaf. De huid kan roder, droger en trekkeriger aanvoelen met soms de neiging tot schilfering. De huid heeft behoefte aan comfort en gekalmeerd te worden. Verschillende stoffen in producten kunnen de huid sneller geïrriteerd laten voelen. Een gevoelige huid is geen huidtype maar een huidconditie, dit houdt in dat de barriere functie van de huid vermindert is en deze hersteld dient te worden. Kalmeren en voeden met specifiek afgestemde producten voor de extreem gevoelige huid zijn de kern in de behandeling van de gevoelige huid.

Aloë Vera gevoelige huid behandeling
Misschien ben je angstig om je huid te laten behandelen omdat jouw huid zo gevoelig is. Dat begrijpen wij heel goed! Daarom is er speciaal een Aloë Vera Calming treatment samengesteld in onze praktijk.

Hoe werkt een gevoelige huid behandeling?
De behandeling is gericht op het behandelen van de zeer gevoelige en sterk geïrriteerde of droge huid. Tijdens de behandeling wordt enkel gewerkt met producten die geschikt zijn voor de meest extreem gevoelige huiden. De huid wordt op zeer milde wijze gereinigd. Daarna wordt met verse biologische Aloë Vera gewerkt, deze wordt tijdens de behandeling direct vers bereid van de Aloë Vera plant. Natuurlijke biologische Aloë Vera heeft zeer huidherstellende en helende eigenschappen. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Indien u dit wilt worden ongewenste haartjes verwijderd en de wenkbrauwen gemodelleerd.

De huid wordt daarna met rustgevende technieken gemasseerd om te kalmeren. Na de massage wordt een therapeutisch masker aangebracht die de rode en gevoelige huid direct kalmeert en comfort geeft. Het is tevens een prachtige behandeling bij de zonverbrande huid. Na de behandeling krijg je voor de eerste week speciale producten mee die de huid ondersteunen. Droom heerlijk weg terwijl jouw huid optimaal verzorgd wordt en loop stralende de deur uit.


Wat doet deze behandeling met mijn huid?

  • Kalmeert de rode, geïrriteerde huid
  • Fijn huidgevoel, geeft comfort aan de huid
  • Vermindert rode huid
  • Stralende huid
  • Rust en ontspanning
  • Vermindering schilfers en droge huid

Is deze behandeling geschikt voor mijn huid?
De behandeling vermindert de rode huid. Daarnaast vermindert het huidirritaties en geeft het comfort. Deze behandeling is geschikt wanneer jouw huid snel reageert op huidverzorgingsproducten en je een droog, trekkerig gevoel ervaart aan je huid.

 

Behandelingen

De volgende behandelingen bieden wij onder andere aan voor de behandeling van een gevoelige huid:

Maak een afspraak..

..Voor jouw gevoelige huid behandeling