Specialist

Het gezicht achter de huidfactor

Ik ben Jessica van Delzen, 31 jaar en opgegroeid in Elst. Ik heb de opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Als kind groeide ik op met atopisch eczeem. Een huidbeeld waarbij je last hebt van een zeer droge huid met schilfers en jeuk.

In mijn puberteit begon de zoektocht naar het middel voor dé perfecte huid. Ik kocht van het geld van mijn bijbaan veel spullen bij drogisterijen en las op internet of vroeg aan mensen hoe zij hun huid verzorgden. Helaas merkte ik dat de resultaten van mijn skincare routine heel wisselend waren. Soms ging het een tijd best goed, maar vaak liep ik met een schrale huid, rode vlekken of puistjes rond.

Mijn keuze om de Hbo-opleiding huidtherapie te gaan volgen kwam voort uit mijn drijfveer om mijn huid te verbeteren.

Tijdens mijn studie leerde ik alles over de huid, toch bleef ik worstelen met mijn eigen huid. Daarom heb ik naast mijn studie verschillende specialisaties gevolgd. Ik heb na mijn studies in de medische kant van het vak gewerkt. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het werkveld is mijn ervaring dat een mooie, gezonde huid begint bij de basis: De huid of beter gezegd: jouw huid.

Hoe gaan wij te werk?

Plan online een vrijblijvend adviesgesprek in

Adviesgesprek

We gaan samen kijken wat jouw huid nodig heeft.

Behandeling

Wij gaan werken aan de verbetering van je huid.

Nazorg

Het werken aan je huid stopt niet na de behandeling.

Maak een afspraak..

..Voor jouw huidbehandeling