Wat merk ik van een retinol peeling?
De retinol heeft even de tijd nodig om de huid te activeren tot vernieuwing. Je huid heeft hier even de tijd voor nodig, een beetje geduld is dus noodzakelijk na de behandeling. Een retinol peeling is namelijk geen “quik fix” maar brengt echt verandering in de huid. Na 6 – 8 weken zie je het meest optimale resultaat. Retinol zorgt ervoor dat de huid collageen en elastine aan gaat maken, je merkt dat verslapping van de huid afneemt. Daarnaast zorgt het voor opvulling van fijne lijnjes en verbetering van de huidsctructuur

Een retinol peeling zorgt voor:

  • Een stralende huid
  • Minder fijne lijntjes
  • Meer volume in de huid
  • Minder zichtbare wallen
  • Mooiere huidstructuur
  • Glow van de huid
  • Geen rokershuid meer

Kosten:
Een retinol behandeling duurt 60 minuten en kost €99 -, per behandeling

Veelgestelde vragen

Nee! De retinol peeling is een heerlijke behandeling om te ondergaan.

Na de behandeling wordt er een speciale crème aangebracht die ervoor zorgt dat de retinol nog uren doorwerkt. Dit ziet eruit alsof je een beetje een vettige creme over je gezicht hebt. De huid is niet rood en ziet er goed uit. De creme mag je pas de na 8 uur van je gezicht wassen. Vaak valt het andere mensen niet op, maar plan de afspraak voor de zekerheid niet op de dag dat je nog belangrijke afspraken hebt. 

Je kunt licht vervellen de dagen na de peeling, maar dit hoeft niet. De meetse mensen ervaren een aantal dagen een beetje een droog gevoel aan de huid. Dit is een gewenste huidreactie. Je mag dit camoufleren met make – up.

Het meest optimale resultaat zie je na 6 – 8 weken na de behandeling. 

Het huidverouderingsproces wordt niet gestopt en gaat door. Daarom is het raadzaam om de behandeling eens per 6 maanden te herhalen.

Wil je het meest optimale uit je huid halen en actief werken aan het verjongen van de huid? Dan is voor het meest optimale resultaat aan te raden om een kuur van 3 retinol behandelingen te doen met een tussentijd van 6 weken.