Zo helpen wij je

stap 1

Adviesgesprek

stap 2

Behandeling

stap 3

Nazorg

Adviesgesprek

 

Hoe plan ik een afspraak in?

Je plant eenvoudig online een intake in wanneer het jou uitkomt. Je klikt op de donkergrijze knop rechts in je beeldscherm met “maak afspraak”. Je komt nu direct in de agenda van de huidtherapeut! Hier kun je aangeven welke behandeling jij graag wilt ondergaan of je kunt een huidanalyse inplannen. 

Bij een intake / huidanalyse wordt onder het genot van een kop koffie of thee gekeken naar wat jouw huid nodig heeft. Met speciale apparatuur wordt er een scan gemaakt van de huid waarmee we dieper in de huid kunnen kijken. Hiermee wordt een behandelplan opgesteld.

Samen met de experts van De Huidfactor gaan wij er alles aan doen om de conditie van je huid naar een hoger niveau te tillen!

Behandeling

Afhankelijk van je persoonlijke behandelplan gaan we in één of meerdere behandelingen werken aan de verbetering van je huid.

Kom je met de auto? Er zijn parkeerplekken voor het pand gereserveerd speciaal voor gasten van de Huidfactor. 

De huidtherapeut verwelkomt je in de sfeervolle behandelkamer.  De behandelaar begeleidt jou door de behandeling.  Een behandeling bij de Huidfactor staat voor een fijne beleving, daarom is er in de salon rustgevende muziek,  bruisend water en keus uit verschillende kruidentheeën. 

Nazorg

Het werken aan je huid stopt niet na de behandeling. Met onze adviezen ga je thuis aan de slag om de conditie van je huid te blijven ontwikkelen. We horen graag van je hoe het gaat en sturen bij waar nodig.

Nazorg

Lorem ipsum